Punctul pe Y / luni 28 noiembrie 2011 Nr: 3409

Proclamatia de la Dabuleni

Dragi romani,

Ma aflu aici, in mijlocul vostru, al celor care cu sudoarea fruntii alinati setea si pofta natiunii prin productiile record pe care le obtineti an de an, dar cu precadere in ultimii trei, pentru ca voi ati ramas ultima speranta de mai bine.

Stiti ce s-a intamplat la Bucuresti, unde un partid in slujba caruia mi-am pus capacitatile creatoare si competenta acumulata in timp a avut o comportare rusinoasa: niste prosti tafnosi, care n-au condus vreodata nici macar un scuter, au decis ca locul meu nu mai este acolo. Au renuntat cu o inconstienta vecina cu prostia la functia de cel de-al doilea om din stat pe care eu am exercitat-o cu pricepere si maiestrie spre bine tuturor. Impinsi de la spate de un mosneag imbatranit in rele si ranchinos peste masura, pe care eu l-am tratat totusi cu respect, nedandu-l afara dupa ce am obtinut cu brio mandatul de sef al partidului, si de un fost presedinte arogant si corupt, pe care l-am tolerat in ciuda “dosarelor grele” pe care le avea in spate, m-au aruncat in afara partidului ca pe o masea stricata! In Senat, deasemenea, un raspopit care, pe deasupra mai e si socrul actualului presedinte si pe a carui fiica am trimis-o, cu toate riscurile de a se face de ras, la Bruxelles, sa ne reprezinte in calitate de europarlamentar, a tras deasemenea toate sforile, santajandu-si colegii de partid si senat, pentru a obtine revocarea mea dintr-o functie pe care am servit-o cu respect si devotament, lasandu-ma fara birou, secretare, bodyguarzi si sofer, ca pe ultimul parlamentar. Nesocotind inaltele sentimente ale acestui popor deosebit care mi-a dat cu entuziasm cinci milioane de voturi cu care ar fi trebuit sa merg la Cotroceni, daca unii dintre “colegi” - caci nu pot sa le spun altfel, insarcinati cu monitorizarea votului, nu s-ar fi dus la culcare in loc sa vegheze ca lucrurile sa se desfasoare in mod corect, acesti indivizi jalnici, corupti si incompetenti au pangarit cele mai nobile idealuri ale stangii, lipsind-o de aportul celui mai indreptatit om, prin caracterul si expertiza sa, sa conduca aceasta tara dupa viitoarele alegeri care ar fi trebuit sa indrepte eroarea din 2009, cea care a cauzat atata suferinta nu doar familiei mele, dragei mele sotii si respectatei mele soacre, eroina a Revolutiei Romane.

Ma aflu aici, printre voi, pentru a pune bazele unicului partid, formatiune politica, care sa poata conduce tara pe drumul cel drept, fara corupti si oameni lipsiti de responsabilitate. Sa facem din Dabuleni reperul istoric al unei noi politici, iar din vrednicii sai locuitori-alegatori, detasamentul inaintat care va putea purta tara, sub inteleapta mea conducere, spre noi culmi de progres si civilizatie! Traiasca Dabuleni! Traiasca Romania condusa de fiul adoptiv al acestor locuri! Mihaela, dragostea mea, tara e cu noi. Victorie! Hidra pesedista va fi invinsa! Amin!

Al dvs., Mircea Geoana, presedinte in ciuda tuturor!