Punctul pe Y / joi 14 octombrie 2010 Nr: 3146

Subiecte de scandal

Un jurnal in pana de subiecte de scandal, a inventat unul: cica Valentin Ceausescu ar avea un copil pe care-l ascunde de ochii lumii!

Imediat, vreo doua televiziuni de stiri hamesite au preluat subiectul si l-au dezbatut pe toate fetele impreuna cu invitatii abonati la temele generaliste. Unul dintre acestia le-a dezumflat insa gaselnita: fiti seriosi! Valentin n-a ascuns nici un moment acest lucru. S-a recasatorit prin 1995, iar fetita lui are acum vreo 14 ani si este un copil obisnuit, merge la scoala are prieteni, nici vorba de vreun secret! Si, la urma-urmelor, de ce s-ar ascunde?

Amestecarea lui Valentin Ceausescu in taratea tabloidelor are o anumita doza de indecenta. Fiul cel mare al cuplului Ceausescu a fost, intotdeauna, un tip echilibrat, care nu s-a dedat exceselor si nici n-a iubit lumina reflectoarelor. A invatat temeinic o meserie pe care o practica si astazi. Nu si-a dorit functii si s-a tinut departe de politica. Asta a si facut ca la adresa sa sa nu se manifeste reactii antagoniste la caderea parintilor sai si dupa. Unica sa slabiciune a fost dragostea pentru fotbal si pentru o anume echipa - ai carei componenti ar fi facut orice pentru el, daca li s-ar fi cerut - pasiune la care a renuntat dealtfel, dupa Revolutie. De doua decenii Valentin Ceausescu duce viata unui om obisnuit, cu relatii normale cu cei din jur si cu o familie care se bucura de respect. Asa incat orice revelatie publicistica de genul celei pomenite la adresa sa este lipsita de decenta. Si nu vad de ce ar trebui angrenat el in astfel de povesti. Nu sunt destui cei care ar face orice numai sa fie pomeniti in presa tabloida? Si pe seama carora se poate depana orice, fara teama vreunei dezmintiri?

Iata si cateva idei, reportaje senzationale ce pot fi dezvoltate cu garantia succesului instantaneu:

•Prietenul amantului cantaretei Sexy a fost scuipat pe strada de necunoscuti.
•Vecinii parlamentarului S.V. au fost amendati de Serviciul de disciplina in constructii.
•Fostul primar Solomon declara ca acasa e mai bine ca la puscarie.
•Roberta Anastase si-a cumparat o pereche de cizme portocalii.
•Monica Tatoiu a lansat o reteta de fursecuri care vindeca acneea.
•Irinel Columbeanu are fantezii erotice: ar face jacuzzi cu trei chinezoaice.
•Cristian řantareanu a fost surprins de amanta la cumparaturi cu nevasta.
•Senatorul Tanase: Nu l-am injurat eu pe presedintele Basescu!
•Elena Udrea ia pastile de dormit in elicopter!

Si asa mai departe ....