Punctul pe Y / sâmbătă 18 iulie 2009 Nr: 2813

Dreptul de autor

Vorbele de duh sunt apocrife. Ele intra pe nebagate de seama in folclor si nimeni nu cere drepturi de autor pentru ele.Iata cateva adevaruri imuabile ale vietii de fiecare zi:

Toate generalizarile sunt false! Inclusiv acestea... Poarta-te frumos cu copii tai: ei iti vor alege azilul! Imprumuta bani doar de la pesimisti. Ei se asteapta sa nu-i mai dai inapoi! Moartea este cea mai ereditara dintre trasaturile umane! Nu fi de neinlocuit! Daca nu poti fi inlocuit, nu vei fi niciodata promovat! Experianta este ceva ce obtii abia atunci cand nu mai ai nevoie de ea...Prietenii vin si pleaca! Dusmanii raman - si se acumuleaza! Daca ai impresia ca nimanui nu-i mai pasa de tine, incearca sa nu platesti cateva rate la banca! Puritanismul este teama unora ca cineva, undeva, ar putea sa fie fericit! Unii beau din fantana cunoasterii. Altii fac doar gargara! Cel mai scurt drum dintre doua localitati este mereu in lucru! Daca furi idei de la o persoana se numeste plagiat. Daca furi de la mai multe persoane, se umeste...cercetare stiintifica! Viteza luminii a fost calculata cu exactitate. Nimeni nu stie, insa, care este viteza intunericului! Dumnezeu sigur iubeste prostii, altfel nu ar fo creat atat de multi!

Traim intr-o societate in care pizza ajunge mai repede decat politia! Mai era nevoie de vreo dovada ca lumea s-a intors pe dos, atata timp cel mai bun rapper este alb, cel mai bun jucator de golf e negru si cel mai inalt baschetbalist este chinez? Banca este locul de unde poti imprumuta bani daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei! Un barbat indragostit nu se poate considera realizat pana nu se insoara. Atunci este terminat! Femeile nu vor putea fi egale barbatilor atata timp cat nu vor reusi sa se simta sexy in ciuda cheliei si a burti!! Sexul e ca aerul: nu e important decat daca nu ai parte de el! Invata din greselile parintilor: foloseste prezervativul!

Si, pentru final: cum iti dai seama cand ramai fara cerneala invizibila?